This page is automatically translated from Romanian into English.

Termeni și condiții

BT Capital Partners S.A. (denumită în continuare “BT Capital Partners” sau ”BTCP”) deține drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site. BT Capital Partners își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Nicio informație de pe acest site - referitoare la BTCP nu trebuie să fie considerată ofertă. Acest site nu conține sfaturi sau recomandări cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta.

Astfel, BTCP nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune produse utilizatorului site-ului. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest site de către orice persoană fără acordul scris al BT Capital Partners.

BT Capital Partners nu garantează că informațiile care apar pe acest site nu conțin erori, cu toate că BTCP depune toate eforturile pentru a transmite informații actualizate și exacte.

Orice persoană care dorește să se informeze și/sau să achiziționeze unul din serviciile sau produsele prezentate pe site este rugată să contacteze oricare din unitățile BT Capital Partners pentru a afla detalii - disponibilitate, condiții contractuale, taxe, tarife și comisioane aferente, curs valutar etc.

BT Capital Partners nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informații eronate. Informațiile se pot modifica în orice moment și nu se poate acorda nici o garanție cu privire la acuratețea, caracterul complet sau actual al informațiilor furnizate.

BT Capital Partners nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere pe site-ul băncii.

Acest site folosește mai multe coduri de urmărire a comportamentului vizitatorilor în site. Aceste coduri nu identifiă individual utilizatorii site-ului și nu sunt legate de datele cu caracter personal.

Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului, cât și ale BTCP prevăzute prin prezentul document, vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română. Dacă aveți întrebări cu privire la aceste mențiuni, vă rugăm să ne contactați.

Am citit cele enunțate mai sus și declar că sunt de acord cu prevederile din Termenii și Condițiile enunțate mai sus.