This page is automatically translated from Romanian into English.

FIDELIS – ofertă de titluri de stat
emise de Ministerul Finanțelor
Publice

Ce sunt titlurile de stat Fidelis?

Titlurile de stat sunt emise de către Ministerul Finanțelor și au scopul de a finanța statul. Titlurile de stat Fidelis sunt o alternativă a depozitelor bancare și se adresează investitorilor care își asumă un risc scăzut, dar care au o toleranță medie la pierderea/diminuarea sumei investite.

În cazul titlurilor de stat Fidelis, ai acces la bani tot timpul și există posibilitatea de a vinde doar o parte din acestea pentru a intra în posesia doar a unei părți din suma totală investită.

Valoarea nominală a unui titlu de stat Fidelis este de 100 de lei pentru emisiunea în lei și 100 de euro pentru emisiunea în euro, iar pragul minim de subscriere este de 5.000 de lei, respectiv 1.000 de euro.

O investiție în titluri de stat implică și anumite riscuri ce țin de modificări legislative, modificări ale legislatiei fiscale, modificarea ratei dobânzii sau a prețului de piață al acestor instrumente financiare.

Investește inteligent în titluri de stat Fidelis! Pentru mai multe informații, ne poți contacta la adresa fidelis@btcapitalpartners.ro sau la numărul 0374 77 88 77.Avantaje

Prin achiziția lor, te bucuri de o serie de particularități cu caracter pozitiv, precum:

- acces la bani tot timpul;

- titlurile pot fi vândute înainte de maturitate și primești și dobândă aferentă perioadei de deținere;

- câștigurile cumulate din dobânzi și profituri sunt neimpozabile

- flexibilitate în administrarea și diversificarea portofoliului