This page is automatically translated from Romanian into English.

Finanțare corporativă

Servicii

Serviciile de finanțări corporative oferite cuprind atragerea de finanțare prin piața de capital (oferte publice, finanțare prin obligațiuni corporative), optimizarea structurii de capital, atragere de finanțare achiziții și de proiect și finanțare structurată privată (atragere de capitaluri proprii sau datorie, emisiune de produse structurate).

Oferim suport în inițierea tranzacțiilor de pe piața primară și secundară și gestionăm structurarea și distribuția acestor tranzacții. Oferta noastră variază de la cele mai mari oferte publice inițiale și plasamente secundare până la tranzacții publice mai mici și plasamente private. Aplicăm experiența noastră extinsă pentru a oferi cele mai bune sfaturi clienților noștri în mai multe domenii.


Experiență

Am dezvoltat relații puternice cu cele mai multe dintre entitățile financiar-bancare locale și internaționale, bănci de investiții, fonduri de investiții și fonduri de private equity, precum și cu alți finanțatori specializați, fapt care ne permite să identificăm cel mai bun partener în finanțare pentru clienții noștri.
Am consultat și am intermediat peste 50 de oferte publice (de cumpărare, de vânzare, preluări), între acestea fiind și ofertele publice Transgaz si Nuclearelectrica, oferta publica de obligațiuni corporative convertibile în acțiuni a Băncii Transilvania, precum și oferta de obligațiuni corporative a International Investment Bank, atragând pentru clienții săi finanțări corporative de peste 1 miliard euro.

Daniela Secară

Director General


Aplică online

Acest site este protejat de reCAPTCHA conform Google Privacy Policy & Terms of Service.