This page is automatically translated from Romanian into English.

BT Capital Partners a coordonat cu succes tranzactia de vanzare a celui mai mare producator de solutii de placare cu piatra decorativa din Europa

BT Capital Partners (BTCP) a asigurat consultanta exclusiva companiei Modulo Decorative Solutions, liderul european in productia de solutii de placare cu piatra decorativa, in tranzactia de vanzare catre fondul asiatic de investitii CEECAT Capital.

Aportul BT Capital Partners la succesul tranzactiei a constat in asistenta pe intreg parcursul acesteia, de la identificarea potentialilor investitori, structurarea tranzactiei, managementul procesului competitiv de ofertare, asistenta in procesul de due diligence, negocierea termenilor financiari, pana la documentele de tranzactie.

Echipa BTCP care a asistat Modulo a fost formata din Nina Pirvu (Managing Director Investment Banking & Capital Markets), Serban Dumitrescu (Associate) si Bogdan Baldovin (Associate).

BT Capital Partners este divizia de investment banking a Grupului Financiar Banca Transilvania, membru exclusiv Oaklins in Romania, precum si unul dintre cei mai activi brokeri la Bursa de Valori Bucuresti.

Articole relationate

01 IANUARIE 2022

ALRV – Diminuare capital social-Certificat Inregistrare Instrumente Financiare

MAI MULT