Tranzactii bursiere

Tranzactii la Bursa Asistate de un Broker

Poti opta intre o investitie pe termen lung sau un plasament cu caracter speculativ. Deciziile de investire le iei doar tu, pe baza sfaturilor brokerului personal, si monitorizezi online evolutia portofoliului.

Tranzactionez online

Totul depinde de abilitatea ta de a face cele mai bune alegeri. Beneficiezi de rapiditate in derularea tranzactiilor, putere de decizie asupra portofoliului de actiuni si de costuri reduse. Ai acces la toate informatiile necesare pentru o investitie bursiera in timp real.

Conturi administrate de Brokeri

Poti alege ca un broker sa gestioneze investitia ta. Dupa semnarea unui contract de administrare pe un an, acesta te va tine la curent cu evolutia acesteia. La baza deciziilor de investire vor sta profilul de risc si limitarile impuse de tine.

Credit pentru cumpararea de actiuni

Vei putea obtine castiguri financiare suplimentare prin efectul de levier al tranzactiilor in marja. Finantam cumpararea de actiuni din componenta indicelui BET-XT si in acelasi timp controlam riscul, prin monitorizarea zilnica a activitatii pe cont.

Divizia de Clienti Institutionali

Divizia de Clienti Institutionali si Private Wealth (ICD), cu experienta de 10 ani pe piata de capital, ofera servicii de Sales, Trading si Research adresate segmentului de clienti institutionali, locali si internationali.

Informatii Utile pentru Investitori

Poti intelege termenii bursieri de baza, necesari unei investitii de succes.