Newsroom

Notificare evenimente corporative ONE

Conducerea One United Properties S.A. (denumita in cele ce urmeaza ‘Societatea’) informeaza piata si actionarii despre publicarea unui amendament la prospectul din data de 23 iunie 2022 (‘Prospectul’) privind emisiunea de pana la 330.017.986 de actiuni ordinare oferite cu o valoare nominala de 0,20 RON fiecare la un pret maxim de 1,42 RON per actiune oferita (‘Oferta’) (‘Amendamentul’). Amendamentul a fost aprobat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara prin Decizia ASF nr. 956/20.07.2022. Potrivit Amendamentului, informatiile cuprinse in Prospect cu privire la perioada de exercitare a drepturilor de preferinta sunt modificate in sensul in care perioada de exercitare a drepturilor de preferinta este cuprinsa intre 27 iunie 2022 si 27 iulie 2022. In consecinta, ultima zi de derulare a Ofertei este ziua de 27 iulie 2022. In plus, Amendamentul modifica informatiile continute in Prospect pentru a reflecta ultimele actualizari in privinta litigiilor aflate in desfasurare cu privire la proiectul One Modrogan.

Amendamentul si Decizia ASF de aprobare a Amendamentului sunt disponibile pentru investitori pe site-ul Societatii, la urmatorul link: https://www.one.ro/ro/majorare-capital-social-2022/documente-majorare-de-capital/amendament-la-prospect.pdf ‘, precum si pe profilul Societatii pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti. Investitorii care au acceptat deja sa achizitioneze sau sa subscrie Actiunile Noi inaintea publicarii Amendamentului au dreptul sa isi retraga acceptul in perioada 21 iulie 2022 – 25 iulie 2022, in termenii si conditiile prevazute in Amendament si in Prospect.

Calendarul preconizat al principalelor evenimente

Etapa 1: subscrieri in baza drepturilor de preferinta – 27.06.2022 – 27.07.2022

Deschidere plasament privat – la data de 29.07.2022

Inchidere plasament privat – la data sau in jurul datei de 1.11.2022

Inceperea tranzactionarii actiunilor noi – la data de sau in jurul datei de 18.11.2022

Actiunile nou emise sunt oferite spre subscriere prin exercitarea dreptului de preferinta de catre actionarii inregistrati la data de inregistrare din 20.05.2022. Doar actionarii care au detinut actiuni ONE la data de 20.05.2022 pot subscrie in prima etapa a majorarii capitalului social, in baza drepturilor de preferinta incarcate in conturile acestora. Pentru subscrierea unei noi actiuni sunt necesare 7,8 drepturi de preferinta (dupa caz, cu orice rotunjiri aplicabile conform reglementarilor in vigoare, inclusiv cele elaborate de Depozitarul Central).

In cadrul Etapei 1 a majorarii capitalului social, valoarea maxima a pretului de subscriere pentru o actiune noua va fi de 1,42 RON (‘Pretul Maxim de Subscriere’). Pretul final de emisiune pentru o actiune noua subscrisa in timpul primei etape va fi anuntat la momentul finalizarii Etapei 2, Plasamentul Privat (‘Pretul Final de Subscriere’). In cazul in care Pretul Final de Subscriere din Etapa 1 va fi stabilit ca fiind mai mic decat Pretul Maxim de Subscriere, atunci Compania va returna investitorilor diferenta dintre pretul maxim si pretul final.

Perioada si conditiile in care se va desfasura Etapa 2 a majorarii capitalului social vor face obiectul unei Decizii separate a Consiliului de Administratie al Companiei si se preconizeaza a fi finalizata cel mai tarziu in luna noiembrie a anului 2022.

Pentru detalii va rugam sa accesati : Publicarea unui amendament la prospectul pentru majorarea capitalului social

Pentru informatii suplimentare va rugam sa luati legatura cu agentul care se ocupa de portofoliul dumneavoastra.