Newsroom

M&A International, firma de consultanta al carei membru exclusiv in Romania este BT Capital Partners, devine Oaklins

Membrii M&A International INC. (firma de consultanta mondiala a specialistilor in fuziuni si achizitii, al carei membru exclusiv in Romania este BT Capital Partners) au aprobat crearea Oaklins, un nou grup global de investment banking cu 60 de birouri in 40 de tari.

Oaklins va fi una dintre cele mai mari si mai experimentate firme de consultanta pe domeniul corporate finance, la nivel mondial, cu un accent important in piata de consultanta pentru fuziuni si achizitii, fiind prezenta in peste 14 sectoare si avand 60 de birouri in principalele centre financiare ale lumii.

Prin noua structura internationala, Oaklins poate consilia actionarii privati, investitorii in active financiare si clientii corporate pentru tranzactii mai mari si mai complexe, oferind rezultate mai bune pentru acesti clienti.

Echipa Oaklins, dedicata tranzactiilor transfrontaliere si specializata pe diverse arii economice, va folosi vasta experientă a celor 700 de profesionisti M&A din intreaga lume. Echipele locale vor fi consolidate cu specialisti din reteaua internationala pentru fiecare tranzactie in parte. La nivel mondial au fost lansate noi sisteme IT, pentru a oferi fluenta cooperarii globale si utilizarea in comun a expertizelor sectoriale, informatiilor de piata si tendintelor de evaluare. 14 echipe de cercetare dedicate diverselor sectoare de activitate economica vor sprijini cresterea Oaklins in urmatorii ani, ca o companie puternica de consultanta financiara, la nivel mondial.

Florian von Alten, Partener in Oaklins Germania si Presedintele Oaklins International adauga: „Suntem foarte multumiti ca M&A International a facut acest important pas inainte, pozitionand Oaklins ca o firma mult mai puternica la nivel mondial. Clientii doresc in prezent ca firmele de consultanta sa fie capabile sa acceseze cumparatori si vanzatori din fiecare colt al lumii. Incepand de astazi, vom aduce pe scena mondiala relatiile stranse formate prin birourile noastre locale, construind Oaklins ca o companie independenta de consultanta M&A la nivel global, cu un accent bine definit pe expertiza in diverse sectoare”.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesat website-ul BT Capital Partners sau site-ul web Oaklins.