Newsroom

BT Securities devine BT Capital Partners

BT CAPITAL PARTNERS

BT Securities (BTS), compania de brokeraj a Grupului Financiar Banca Transilvania si cel mai mare broker de retail din Romania, devine BT Capital Partners. Rebrandingul marcheaza finalizarea cu succes a tranzactiei dintre BTS si Capital Partners. In acelasi context, BT Capital Partners preia rolul de membru exclusiv in Romania al M&A International, una dintre cele mai mari aliante la nivel global a firmelor independente din domeniul fuziunilor si achizitiilor.

Printr-o tranzactie care a avut loc in luna martie a.c., BT Securities a preluat activitatea de investment banking a companiei Capital Partners, cea mai importanta firma romaneasca independenta de consultanta in domeniul M&A si Corporate Finance.

BT Capital Partners: oferta completa de servicii bancare de investitii, identitate vizuala noua si sedii noi in Cluj si Bucuresti

Parte a celui mai mare grup financiar cu capital romanesc, BT Capital Partners ofera companiilor locale cu potential investitional gama completa de servicii specializate: consultanta pentru fuziuni si achizitii sau listare pe burse, brokeraj, structurarea schemelor de finantare complexe si consiliere strategica de management in cele doua centre operationale din Cluj-Napoca si Bucuresti.

Paul Prodan, Presedintele BT Capital Partners, declara: “Clientii nostri au primit foarte bine crearea BT Capital Partners, motiv pentru care suntem extrem de increzatori ca avem potentialul de a deveni in curand lideri de piata pe toata gama de servicii pe care o oferim.”

Incepand cu aceasta saptamana, BT Capital Partners are un nou Sediu Central, pe str. Constantin Brancusi, nr. 74-76, cladirea Brancusi Business Center, in Cluj-Napoca. In Bucuresti, Sucursala BT Capital Partners se afla acum pe bd. Ion Ionescu de la Brad nr. 1A, et. 4, cladirea Baneasa Airport Tower, sectorul 1.