Newsroom

BT Capital Partners si Cabrera Capital Markets, parteneriat pentru a furniza investitorilor din SUA servicii de tranzactionare si analize pe piata de capital din Romania

BT Capital Partners (BTCP) si Cabrera Capital Markets, unul dintre liderii in tranzactionarea pe pietele de capital globale, anunta inceperea unui parteneriat prin care BTCP va furniza servicii de analiza de piata si de tranzactionare clientilor institutionali din Statele Unite ale Americii.

Acest acord extinde optiunile de investire in afara SUA pentru clientii institutionali ai Cabrera Capital Market, iar pentru BT Capital Partners inseamna cresterea capacitatii de business si vizibilitatii in Statele Unite ale Americii. BTCP este divizia de investment banking a Grupului Financiar Banca Transilvania si membru exclusiv in Romania al Oaklins, cel mai experimentat consultant pentru fuziuni si achizitii de companii la nivel global.

Declaratii:

Paul Prodan, Presedintele Consiliului de Administratie, BT Capital Partners:“Am ales Cabrera Capital Markets datorita cunostintelor extinse privind pietele emergente, capacitatii exceptionale de acoperire a clientilor si experientei in furnizarea serviciilor de distribuire a analizelor de piata. In plus, accesarea serviciilor Cabrera Capital Markets ne ofera posibilitatea folosirii propriei noastre marci, BT Capital Partners, pentru a ne adresa si tranzactiona direct pentru clienti din Statele Unite ale Americii. Acest tip de parteneriat este ideal pentru brokeri din afara SUA care doresc sa acceseze clienti din Statele Unite ale Americii”.

Paul Karrlsson-Willis, Managing Director of Equities Sales and Trading, Cabrera Capital Markets:“Aceasta colaborare vine in continuarea eforturilor Cabrera, de a furniza analize de piata de cea mai buna calitate investitorilor institutionali din Statele Unite ale Americii. Prin acordul incheiat cu BT Capital Partners completam gama de rapoarte de analiza pentru pietele emergente europene si ne ajuta sa le ducem la un alt nivel. BTCP este reprezentativ pentru calitatea retelei noastre de brokeri si permite Cabrera sa isi extinda oferta globala de rapoarte de analiza si servicii de tranzactionare. In acest mod continuam extinderea serviciilor pentru clienti institutionali, fonduri de pensii si pentru alti parteneri, cum este BT Capital Partners”.

Prin aceasta colaborare, BT Capital Partners si Cabrera Capital Markets deschid oportunitati multiple, facandu-le convenabile si rentabile.