Newsroom

BT Capital Partners, cel mai bun broker de retail in 2016

BT Capital Partners a primit titlul de Cel mai bun broker de retail in 2016 (votul publicului), in cadrul evenimentului de inaugurare a Anului Bursier 2017. Evenimentul, organizat in fiecare an de Bursa de Valori Bucuresti, a avut loc pe 31 ianuarie si a atras peste 400 de participanti. Inaugurarea Anului Bursier marcheaza in mod festiv inceputul noului an investitional, ocazie cu care este organizata si o gala in cadrul careia sunt recunoscute public rezultatele inregistrate anul anterior de companiile listate la BVB si de intermediari.

Cu 4 titluri primite (din cele 9 acordate), Grupul Financiar Banca Transilvania este cel mai premiat grup pe piata de capital pentru rezultatele din 2016.

Premiile primite de BT sunt urmatoarele:

  • Banca Transilvania, cea mai tranzactionata actiune pe piata principala a BVB in 2016 (rulaj de 2,2 miliarde de lei, anul trecut)
  • Banca Transilvania, cea mai buna strategie de comunicare si relatii cu investitorii in 2016 a unei companii listate (titlu stabilit prin votul publicului)
  • De asemenea, a fost premiat proiectul Fluent in finante – Platforma universala pentru investitori, pentru cea mai buna initiativa educationala pe piata de capital in 2016, program din care face parte si Grupul Financiar Banca Transilvania.