Servicii de Finantari Corporative

Acces la capital, cresterea vizibilitatii si notorietatii companiilor.

Servicii

Serviciile de finantari corporative oferite de BT Capital Partners cuprind atragerea de finantare prin piata de capital (oferte publice, finantare prin obligatiuni corporative), optimizarea structurii de capital, atragere de finantare achizitii si de proiect si finantare structurata privata (atragere de capitaluri proprii sau datorie, emisiune de produse structurate).

Aplicam experienta noastra extinsa pentru a oferi cele mai bune sfaturi clientilor nostri in mai multe domenii, incluzand garantii reale si de analiza a riscului de credit sau de restructurare a datoriei.

Implicarea noastra in diverse domenii economice ne ofera cunostinte de specialitate si informatii concrete de piata. Astfel, putem sa crestem in mod semnificativ valoarea consultantei oferite clientilor nostri, investitori corporativi sau privati. Principalele noastre domenii de expertiza in atragerea finantarilor includ, dar nu sunt limitate la: imobiliare, infrastructura, domeniul bancar sau energie.

Persoane de contact:

Experienta

Am dezvoltat relatii puternice cu cele mai multe dintre entitatile financiar-bancare locale si internationale, banci de investitii, fonduri de investitii si fonduri de private equity, precum si cu alti finantatori specializati, fapt care ne permite sa identificam cel mai bun partener in finantare pentru clientii nostri.

Echipa BT Capital Partners a fost consultant si a intermediat peste 50 de oferte publice (de cumparare, de vanzare, preluari), intre acestea fiind si ofertele publice Transgaz si Nuclearelectrica, oferta publica de obligatiuni corporative convertibile in actiuni a Bancii Transilvania, precum si oferta de obligatiuni corporative a International Investment Bank, atragand pentru clientii sai finantari corporative de peste 1 miliard euro.

M&A1
M&A2
M&A3
M&A1
M&A2
M&A3
M&A1
M&A2
M&A3
M&A1
M&A2
M&A3
M&A1
M&A2
M&A3
M&A1
M&A2
M&A3
M&A3
M&A3