Despre Noi


Cine suntem

BT Capital Partners, companie membra a Grupului Financiar Banca Transilvania si membru exclusiv in Romania al Oaklins, cea mai importanta alianta de profesionisti pentru fuziuni si achizitii companii, la nivel global, cu peste 800 de profesionisti si echipe dedicate diverselor activitati economice in 40 de tari din intreaga lume. Oaklins a incheiat peste 1.500 de tranzactii in ultimii cinci ani.


Ce oferim

BT Capital Partners ofera servicii de brokeraj, asistenta pentru listarea pe piata de capital si pentru atragerea de investitori, consultanta pentru fuziuni si achizitii, atragerea si structurarea de finantari complexe, cercetare de piata si consultanta strategica.

Servicii

BT Capital Partners ofera clientilor sai consiliere financiara la cel mai inalt nivel si solutii personalizate in toate aspectele pietei de capital.

BT Capital Partners abordeaza cercetarea si analiza pietei, cu intentia de a fi prima legatura a oricarui investitor cu piata de capital din Romania si nu numai. Scopul BT Capital Partners este de a furniza clientilor sai rapoarte de analiza financiara si strategica solide, astfel incat acestia sa-si poata fundamenta deciziile de gestionare a investitiilor.


Cu ce ne mandrim

BT Capital Partners a fost de-a lungul timpului premiata si evidentiata de catre Bursa de Valori Bucuresti si presa de specialitate, ca recunoastere pentru contributia la dezvoltarea pietei de capital din Romania.

BT Capital Partners a fost consultant si a intermediat peste 50 oferte publice (de cumparare, de vanzare, preluari), iar pe piata obligatiunilor municipale BT Capital Partners este lider de piata, cu finantari de peste 600 milioane de euro.