Despre Noi


Cine suntem

BT Capital Partners, companie membra a Grupului Financiar Banca Transilvania afiliata Oaklins – firma de consultanta M&A cu cea mai buna experienta la nivel global, in zona de mid-market, cu peste 850 de profesionisti peste tot in lume, impartiti in functie de know-how-ul din diferite industrii, in peste 45 de tari. In ultimii 5 ani, Oaklins a incheiat peste 1700 de tranzactii.


Ce oferim

BT Capital Partners ofera servicii de brokeraj, asistenta pentru listarea pe piata de capital si pentru atragerea de investitori, consultanta pentru fuziuni si achizitii, atragerea si structurarea de finantari complexe, cercetare de piata si consultanta strategica.

Servicii

BT Capital Partners ofera clientilor sai consiliere financiara la cel mai inalt nivel si solutii personalizate in toate aspectele pietei de capital.

BT Capital Partners abordeaza cercetarea si analiza pietei, cu intentia de a fi prima legatura a oricarui investitor cu piata de capital din Romania si nu numai. Scopul BT Capital Partners este de a furniza clientilor sai rapoarte de analiza financiara si strategica solide, astfel incat acestia sa-si poata fundamenta deciziile de gestionare a investitiilor.


Cu ce ne mandrim

BT Capital Partners a fost de-a lungul timpului premiata si evidentiata de catre Bursa de Valori Bucuresti si presa de specialitate, ca recunoastere pentru contributia la dezvoltarea pietei de capital din Romania.

BT Capital Partners a fost consultant si a intermediat peste 50 oferte publice (de cumparare, de vanzare, preluari), iar pe piata obligatiunilor municipale BT Capital Partners este lider de piata, cu finantari de peste 600 milioane de euro.