This page is automatically translated from Romanian into English.

Notificare evenimente corporative FP - Amendament oferta publica de cumparare

Franklin Templeton International Services S.' R.L., in calitate de administrator de fond de investitii alternative si administrator unic ('AFIA/Administratorul') al Fondul Proprietatea SA ('Fondul'), doreste sa informeze actionarii ca, Autoritatea de Supraveghere Financiara a aprobat prin decizia nr. 1166 din data de 8 noiembrie 2023 amendamentul Fondului la documentul de ofera publica de cumparare din data de 24 octombrie 2023, prin care s-a modificat documentatia aferenta ofertei publice de cumparare in sensul cresterii numarului de actiuni ce se intentioneaza a fi cumparate (atat sub forma de actiuni, cat si de GDR) pana la 1.670.000.000. Celelalte caracteristici ale documentului de oferta raman neschimbare. Pentru detalii va rugam sa accesati Amendament oferta publica de cumparare actiuni FP


In calitatea dumneavoastra de actionar al FONDUL PROPRIETATEA, va informam ca in data de 24.10.2023, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis urmatoarele:

I. Aprobarea documentului de oferta publica de cumparare de actiuni, in legatura cu accelerarea programului de rascumparare, emise de societatea FONDUL PROPRIETATEA S.A. Bucuresti, sub forma de actiuni si/sau GDR-uri avand la baza actiuni, initiata de FONDUL PROPRIETATEA S.A. Bucuresti, oferta cu urmatoarele caracteristici: