Cariere

Internship – Departament Risc/Compliance Cluj-Napoca

Iti doresti o cariera in zona de risc/ compliance a domeniului financiar? Iti oferim posibilitatea acumularii de experienta si cunostinte  prin participarea la un intership in cadrul BT Capital Partners.    Activitati desfasurate: Familiarizarea cu legislatia europeana privind piata de capital; Familiarizarea cu modalitatea de tr..

Internship – Departamentul de Tranzactionare: Bucuresti si Cluj-Napoca

De ce sa faci parte din echipa BT Capital Partners?   Vei lucra intr-o echipa dinamica si motivata si vei invata de la unii dintre cei mai buni profesionisti in domeniu;   Vei cunoaste produsele si serviciile noastre;   Vei avea acces la o multitudine de oportunitati de dezvoltare profesionala.   ..

Junior Sales Trader Retail (Broker), Bucuresti

De ce sa faci parte din echipa BT Capital Partners? Vei lucra intr-o echipa dinamica si motivata si vei invata de la unii dintre cei mai buni profesionisti in domeniu; Vei cunosti produsele si serviciile noastre; Vei avea acces la o multitudine de oportunitati de dezvoltare profesionala.   Obiectivele principale ale postului..

Internship – Investment Banking – Bucuresti

De ce sa faci parte din echipa BTCP: Expunere imediata la tranzactii M&A pentru a maximiza experienta executionala; Vei lucra intr-o echipa dinamica si motivata si vei invata de la unii dintre cei mai buni profesionisti in domeniu; Vei lua parte la toate etapele unei tranzactii si vei avea expunere atat la client cat si la tranza..